Mårtensgatan 19-25 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Mårtensgatan 19-25

Kävlinge centrum
Mårtensgatan 19-25

KKB Fastigheter Logotyp

Kvarteret byggdes 2003 och består av flera huskroppar med varierande planlösningar. På gångavstånd ligger skolor samt station för buss och tåg och i närliggande kvarter finns diverse butiker, apotek, bibliotek och vårdcentral. 

Mårtensgatan 19 består av två våningar med två enrumslägenheter. Lägenheten på andra våningen har utvändig trappa.

Trevåningshusen på Mårtensgatan 21 och 23 har entré från gatan och hiss till samtliga lägenheter. Flertalet balkonger är inglasade och vetter mot gårdssidan. En del av lägenheterna har burspråk på gatufasaden och en del av lägenheterna på tredje våningen har takkupor alternativt djupare fönstersmygar.

Mårtensgatan 25 (hörnhuset) har en banklokal i bottenvåningen. Entré på gårdssidan med hiss upp till en väl tilltagen loftgång på andra och tredje våningen. Uteplats finns på avgränsad del av loftgångarna. Hörnlägenheterna har även inglasade balkonger ut mot gatan. En del av lägenheterna har burspråk.

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja Hiss: Ja Parkeringsplats: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB Garage: Nej

Mårtensgatan 19-25

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.