Västra Långg 5 / Föreningsg 3 / Banvaktsgränd 2-6 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Västra Långg 5 / Föreningsg 3 / Banvaktsgränd 2-6

Västra Långgatan 5 / Föreningsgatan 3 / Banvaktsgränd 2-6

KKB Fastigheter Logotyp

I Stationsstaden – Kävlinges nya centrala stadsdel – ligger den här moderna fastigheten från 2021. Här finns lägenheter i storleken 1-5 rok med stor variation i planlösningarna.

Kvarteret består av 75 lägenheter i flerbostadshus i fem våningar med hiss och ytterligare 10 lägenheter i ett mindre gårdshus med utvändig trappa. Lägenheterna har hög standard med bland annat ekparkett i alla rum, helkaklade badrum och vitvaror från kända tillverkare. På den fina innergården med grönytor, planteringar, liten lekplats för de små finns plats för trevliga fikastunder vid bänkar och bord.

Alla hyresgäster har tillgång till en gemensam bilpool med två elbilar.

Stationsstaden är en framväxande stadsdel som får ett eget centrum med handel och service, badhus, bibliotek och grönskande mötesplatser. Förskola och större livsmedelsbutik är redan på plats. I närområdet finns butiker och restauranger, skolor, gym, apotek och vårdcentral. Det är promenadavstånd till naturen, och en kort tågresa bort ligger Skånes största städer.

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät Tvättutrustning: I gemensamma tvättstugor Torkutrustning: I gemensamma tvättstugor Förråd: Ja Hiss: Ja (undantag gårdshuset) Parkeringsplats: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB Garage: Nej

Västra Långgatan 5 / Föreningsgatan 3 / Banvaktsgränd 2-6

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.