Sunnanväg 1-23 och Nordanväg 2-24 - KKB Fastigheter AB Skip to content

Sunnanväg 1-23 och Nordanväg 2-24

Korsbacka, Kävlinge
Sunnanväg 1 – 23 och Nordanväg 2 – 24

KKB Fastigheter Logotyp

Vid Kävlinges norra infart ligger Korsbacka i ett grönskande uppvuxet område. Husen som är byggda kring 1970 ligger grupperade kring gårdar med lekplatser och består av 2-3 våningar. Lägenheterna i markplan i tvåvåningshusen har uteplats med täppa (utom Nordanväg 10, 14 och 18) och övriga lägenheter har balkong (dock ej vissa ettor). De flesta balkongerna är inglasade. Under 90-talet utfördes omfattande fasadrenoveringar. Samtidigt renoverades trapphus och tvättstugor. De enrumslägenheter som finns på tredje våningen tillkom efter ombyggnad under samma period. 

De sex gårdarna består alla av tre 2-våningshus och ett 3-våningshus. I mitten av gården finns barnvänlig lekplats med bänkar och bord. Tvättstugan är belägen i 3-våningshuset. 

I mitten av Korsbackaområdet finns en lekplats för de lite äldre barnen samt en mindre fotbollsplan, boulebana och basketkorg. KKB:s kvarterskontor för fastighetsservice ligger inom området.  Förskola ligger runt hörnet och låg- till högstadieskola finns i kvarteret intill. Gång- och cykelväg finns från Korsbacka till centrum och station för buss och tåg.

Information om området

Bredband via fiber: Ja, i ett öppet nät Digital-TV: Ja, i ett öppet nät. Tvättutrustning: Gemensam Torkutrustning: Gemensam Förråd: Ja, med undantag för 1 rok 41 kvm som istället har klädkammare i lägenheterna. Hiss: Nej Parkeringsplats: Ja Garage: Finns att hyra – anmäl intresse till KKB

Sunnanväg 1 – 23

Nordanväg 2 – 24

Fler områden i Kävlinge

Arvidsborgsvägen 26-30

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 2005 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.

Arvidsborgsvägen 22-24

Vid Kävlinges norra infart ligger Arvidsborg. Husen är byggda 1992 och ligger i ett grönområde intill villa- och radhuskvarter på en återvändsgata.